Працівники поліції вилучили коноплю з присадибної ділянки жительки Кіровоградщини

Липень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 622 | Коментарі: 0

Серед городини, яку вирощували мешканка Олександрівського району, працівники поліції виявили нарковмісні рослини, висота яких сягала більше метра.

У рамках операції «Мак-2018» правоохоронці виявили незаконний посів наркотичних речовин.

«Під час проведення невідкладного огляду присадибної ділянки жительки населеного пункту поліцейські вилучили більше тридцяти рослин, схожих на коноплю. Вилучене направлено на проведення експертизи», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Володимир Кучер.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців або до трьох років обмеження волі.

За матеріалами Олександрівського відділення
Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool