Працівники міліції Кіровоградщини провели щорічний «Нагляд»

Лютий 25, 2013 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Особливу увагу у ході операції було приділено, насамперед, відпрацюванню адміннаглядних та раніше судимих осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та наркозалежних, а також проведенню індивідуально-попереджувальної роботи з цією категорією осіб. Заходи на території Кіровоградської області тривали з 11 по 22 лютого.


У результаті проведення операції працівники міліції перевірили понад 3700 раніше судимих осіб, що становить близько 70% від загальної кількості обліковців. Додатково на обліки поставлено 98 раніше судимих громадян.
Під час перевірки дотримання обмежень адміністративного нагляду виявлено 176 порушень, за якими складено адміністративні протоколи за ст.187 (порушення правил адміністративного нагляду) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
За ініціативою територіальних підрозділів органів внутрішніх справ області судами встановлено 25 адміністративних наглядів та продовжено терміни 2 піднаглядним.
З початку проведення операції зареєстровано 3 кримінальні правопорушення за ст. 395 (порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України та 2 кримінальні провадження за вказаною статтею направлено до суду.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool