Працівники кіровоградської міліції привітали школярів із Днем знань (фото)

Вересень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

1 вересня – особливе свято для маленьких хлопчиків та дівчаток, які вперше підуть до школи. Зазвичай, учні з особливим трепетом готуються до цієї події. Хвилюючий цей день і для кіровоградських правоохоронців, адже вони за доброю традицією кожного року беруть участь у святкуванні Дня знань у підшефній школі-інтернаті.

Цього разу до навчального закладу завітала заступник начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Дарина Жаліс. Від імені працівників органів внутрішніх справ вона привітала учнів, зокрема першокласників, з початком нового навчального року та побажала успіхів у здобутті знань.
Звичайно ж, правоохоронці прийшли не з порожніми руками. У подарунок до свята школярі отримали від працівників міліції спортивний інвентар.
У свою чергу, учні подарували присутнім невеличкий святковий концерт. А класні керівники першачків з нагоди урочистого відкриття навчального року перерізали стрічку – символічну перепустку до Країни знань.

Працівники кіровоградської міліції привітали школярів із Днем знань (фото)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool