Працівники ДАІ на Кіровоградщині виявили «чорного археолога»

Лютий 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1300 | Коментарі: 0

Днями під час нагляду за дорожнім рухом та патрулювання території обслуговування, на перехресті автошляху Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв та виїзду із селища Компаніївка, працівники місцевого відділення ДАІ зупинили мопед «Дельта», без номерних знаків, під керуванням 25-річного місцевого мешканця.

Під час візуального огляду транспортного засобу вартові доріг в багажному відділенні помітили велику кількість незвичайних предметів. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка виявила, що предметами, які перевозив молодик, є – 102 гільзи від патронів та 1 патрон 14,5 міліметрів для крупнокаліберного кулемета. Хлопець пояснив, що проводив розкопки на військовому полігоні, що знаходиться неподалік від районного центру, а знайдене планував здати на металобрухт.
Усі предмети вилучені, вирішується питання про направлення їх на експертизу. Наразі тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool