Працівникам ВАТ «Кіровоградгазу», викритих на корупційному злочині, обрано міру запобіжного заходу

Березень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Двом працівникам ВАТ «Кіровоградгаз» викритих на вимагані та отриманні неправомірної вигоди за клопотанням процесуального прокурора слідчим суддею Ленінського районного суду обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 105 тис грн.

Вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України ( прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція статті передбачає за цей вид злочину покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 16 березня 2018 року у результаті спільних скоординованих дщій працівників прокуратури , УЗЕ в області та слідчих поліції на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у сумі 1500 доларів США було викрито двох працівників Ват «Кіровоградгазу».

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool