Порушено кримінальну справу за фактом невиплати заробітної плати службовими особами ДП «Трест «Олександріярозрізбуд»

Лютий 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1189 | Коментарі: 0

Прокуратурою міста Олександрії в ході проведення правозахисної діяльності в сфері додержання вимог трудового законодавства порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.175 та ч.3 ст. 212-1 Кримінального кодексу України. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Її порушено за фактом умисної безпідставної невиплати службовими особами державного підприємства «Трест «Олександріярозрізбуд» заробітної плати, що поєднувалось з ухиленням від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Останнє призвело до фактичного ненадходження до Пенсійного фонду України коштів в особливо великих розмірах: в сумі 2 млн. 893 тис. грн.

Досудове слідство проводиться прокуратурою міста Олександрії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool