Порушено кримінальну справу стосовно начальника одного з управлінь ДПА у Кіровоградській області

Грудень 14, 2011 | Новини | Переглядів: 1393 | Коментарі: 0

Цього результату вдалося досягти завдяки злагодженим діям працівників відділу внутрішньої безпеки при ДПА у Кіровоградській області управління внутрішньої безпеки ДПС України та прокуратури Кіровоградської області. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Встановлено, що радник податкової служби І рангу вимагав і одержав від керівника приватного підприємства хабар у сумі 30 тис. грн. за сприяння у зменшенні порушень податкового законодавства, виявлених позаплановою перевіркою та зменшення сум донарахованих податків разом із штрафними санкціями. Проводиться досудове слідство.

Нагадуємо, що в Державній податковій службі України запроваджено єдиний телефонний номер 0-800-501-007, за яким ви можете повідомити про неправомірні дії працівників податкової служби, а також отримати консультації з питань оподаткування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool