Порушення під час волевиявлення на Кіровоградщині

Жовтень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Задля забезпечення належного та своєчасного реагування на порушення законів під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України у прокуратурі Кіровоградської області було створено групу чергових працівників, які здійснювали системний моніторинг і опрацювання інформації правоохоронних органів, прокурорів районного рівня та повідомлень у засобах масової інформації про можливі порушення на території області виборчого законодавства та виборчих прав громадян

Всі сигнали невідкладно відпрацьовувалися.
Зауважимо, що упродовж усього виборчого процесу в органи прокуратури Кіровоградщини надійшло 14 звернень про порушення виборчого законодавства, які направлено за належністю до уповноважених на їх розгляд органів. Кримінальні провадження пов’язані з виборчим процесом, які підслідні слідчим органів прокуратури не реєструвались. Слідчими слідчого відділу прокуратури області до провадження не приймались кримінальні провадження щодо злочинів проти виборчих прав громадян.
В органи внутрішніх справ області надійшло 114 заяв та повідомлень про вчинення правопорушень, пов’язаних із проведенням передвиборчої кампанії, за результатами розгляду яких за 10 фактами внесено відомості до ЄРДР, 8 із яких за результатами розслідування закрито та у 2 провадженнях триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool