Понад сотні сімей одеських залізничників отримали нове житло у Херсоні

Грудень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

20 грудня 2013 року у місті Херсон відбулися урочистості з нагоди вручення ордерів на житло сім’ям залізничників, які стали новоселами у новому 9-поверховому будинку по вул. 49 Гвардійської дивізії, 71.

Ордери на житло сім’ям вручали начальник Одеської залізниці Микола Луханін, в.о. міського голови Зоя Бережна та перший заступник голови Херсонської державної обласної адміністрації Єгор Устінов.
Начальник Одеської залізниці Микола Луханін повідомив, що на виконання житлової програми у наступному році розпочнуться будівельні роботи по селищу Усатове, містах Христинівка, Знам’янка, Роздільна: «Ми сподіваємося на те, що, не зважаючи на складну фінансово-економічну ситуацію на залізниці, в галузі, зможемо й надалі будувати, вводити в експлуатацію сучасні багатоповерхові будинки для сімей наших працівників».
Вітаючи новоселів перший заступник голови Херсонської державної обласної адміністрації зазначив, що така подія є вагомою не лише для залізничників, а й для столиці Таврійського краю - міста Херсону. Мрія про власну оселю є у багатьох людей і тим приємніше нам бачити, як сьогодні для мешканців цього 109-квартирного будинку ця мрія здійснилася».
В свою чергу в.о. міського голови Зоя Бережна порадила залізничникам, які ще не підготували документи для отримання ордеру на квартиру, не баритися і якнайскоріше оформляти необхідну документацію.
Начальник Херсонського будівельно-монтажного експлуатаційного управління Олексій Бриндін щиро подякував міністру інфраструктури Володимиру Козаку, генеральному директору Укрзалізниці та начальнику Одеської залізниці Миколі Луханіну за ініціативу, турботу, усебічну підтримку при будівництві цього будинку та високу оцінку виконаних будівельних робіт.
У одно-, дво-, трьох-, чотирьохкімнатних квартирах оселилися працівники різних підрозділів залізничного господарства. Серед залізничників, які отримали ордери на житло, працівники станції, дистанції колії, електропостачання, сигналізації та зв'язку, вагонного та локомотивного депо, дирекції залізничних перевезень. Будинок відповідає усім сучасним вимогам: власна тягова підстанція, утеплений фасад, металопластикові вікна, індивідуальна котельна з сучасним обладнанням з високим коефіцієнтом корисної дії для економного газоспоживання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool