Понад 43 мільйона гривень військового збору зібрали минулого року кіровоградці для армії

Січень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

 Станом на 1 січня 2015 року на підтримку української армії від платників Кіровоградщини надійшло 43,3 млн. грн., з них за грудень – 10,4 мільйона гривень.

Оподаткування військовим збором буде здійснюватись до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України за ставкою 1,5%.
Об’єктом оподаткування з 1 січня 2015 року є доходи, визначені ст.163 Податкового кодексу, зокрема, загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід платника податку.
Платниками податку є: фізична особа-резидент, яка отримує доходи як із джерела їх походження в Україні, так і іноземні доходи, всі доходи, що включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу; фізична особа-нерезидент, яка отримує доходи із джерела їх походження в Україні; податковий агент.
Таким чином, загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід визначатиметься по аналогії з доходами, які обкладаються податком на доходи фізичних осіб.
Відповідні зміни до ПКУ внесено Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 р. № 71-VIII.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool