Понад 2 млрд. грн. єдиного внеску надійшло від платників Кіровоградщини

Жовтень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

З початку року органи фіскальної служби області забезпечили надходження єдиного соціального внеску на загальну суму 2 млрд. 188 млн. грн.

Про це повідомила начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області Надія Воленшчак.
Якщо порівняти цей показник з минулорічним, то у цьому році платники області сплатили на загальнодержавне соціальне страхування на 17,5 млн. грн. більше.
Як свідчать аналітичні дані Головного управління ДФС у Кіровоградській області, динаміка надходжень єдиного соціального внеску в регіоні залишається стабільною. Так, протягом вересня поточного року до скарбниць місцевих бюджетів мобілізовано 254,7 млн. грн.
Фахівці фіскальної служби області нагадують, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.
Також слід зазначити, що на сьогодні триває обговорення Концепції реформування податкової системи, якою передбачено зниження ставок ЄСВ.
Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool