Понад 1000 жителів Кіровоградщини звернулись на «гарячу лінію» Марії Чорної

Жовтень 08, 2021 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

Протягом цього тижня на «гарячу лінію» голови Кіровоградської ОДА Марії Чорної надійшло 1036 звернень звернень від жителів області.

Більшість дзвінків стосувалися комунального господарства та консультування або отримання інформації, а також соціального забезпечення та сфери охорони здоров’я.

13 звернень надійшло від жителів Кропивницького району щодо надання роз’яснень стосовно підвищення тарифу на проїзд в маршрутних таксі, також громадяни скаржилися на недотримання графіків руху, відсутність рейсів маршрутного таксі №283 Кропивницький-Созонівка.

Крім цього, 30 звернень стосувалися відсутності водопостачання, поривів водомереж, витоку каналізаційних стоків, низького тиску, подачі неякісної води (з болотним запахом та піною під час кип'ятіння).

Низка звернень стосувалася питань праці і заробітної плати, екології та природних ресурсів, а також аграрної та житлової політики. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool