Помічник по господарству виявився підозрюваним у вбивстві

Січень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1233 | Коментарі: 0

Працівники Добровеличківського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні вбивства затримали 56-річного жителя одного із населених пунктів району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Повідомлення про виявлення трупу 85-річної місцевої жительки з ознаками насильницької смерті надійшло до райвідділу міліції від родичів жінки 8 січня надвечір.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі потерпілої правоохоронці виявили рубану рану голови.
У ході проведення першочергових заходів оперативники з’ясували, що пенсіонерка проживала у власному будинку сама, а по господарству їй допомагав раніше судимий місцевий житель. Оскільки чоловік був останнім, хто бачив потерпілу живою, він і став підозрюваним номер один, - розповідає начальник Добровеличківського РВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Бензар.
Після встановлення місця перебування зловмисника працівники міліції затримали його та з’ясували обставини, за яких сталося вбивство.
Ще 3 січня «помічник» прийшов до бабусі, заніс їй у будинок вугілля та попросив дати йому грошей. Старенька відмовилась віддавати кошти. Чоловіка це розлютило, він схопив молоток і ударив ним кілька разів жінку по голові. Потім забрав її гаманець, у якому було близько 300 гривень, і пішов геть.
Через кілька днів сусіди помітили, що бабуся не з’являлася на подвір’ї. «Помічник» розповів вигадану історію про те, що начебто жінка перебуває у лікарні. Зателефонувавши до медичного закладу, односельчани дізналися, що старенької там нема і повідомили про це родичів пенсіонерки ...
За результатами СМЕ смерть потерпілої настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми. Підозрюваного у скоєнні злочину працівники міліції затримали, коли він саме розпивав спиртні напої у будинку свого знайомого.
За цим фактом порушено кримінальну справу за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) КК України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного ув’язнення з конфіскацією майна.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool