Полтавська область: відключено від газопостачання 27 багатоповерхових та 536 приватних житлових будинків

Жовтень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

Об 11 год. 30 хв. 9 жовтня в м. Кременчук на газорозподільному пункті № 14, через спрацювання автоматичного запобіжника запірного клапану, було відключено від газопостачання 27 багатоповерхових (2 тис. 641 квартира) та 536 приватних житлових будинків.

До 22 год. фахівцями ПАТ «Кременчукгаз», після проведення налагоджувальних робіт, відновлено газопостачання до 489 приватних житлових будинків. Станом на 7 год. 10 жовтня фахівцями ПАТ «Кременчукгаз» продовжуються роботи по підключенню газопостачання до 27 багатоповерхових та 47 приватних житлових будинків, роботи заплановано завершити до 12 год.Подія знаходиться на контролі Управління ДСНС у Полтавській області, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool