Поліцією охорони кіровоградця викрито у крадіжці пожежних рукавів

Березень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

28-річного жителя обласного центру зафіксували камери відеонагляду. У чоловіка було виявлено два пожежних рукави довжиною до 20 метрів кожен та алюмінієві наконечники до них, які зникли з приміщення одного з комунальних закладів міста.

Поліцейський знаходився на посту з охорони об’єкту, коли до нього звернулися працівники закладу та повідомили про крадіжку.

Під час перегляду записів із зовнішніх камер спостереження, заявники вказали на невідомого, який з рюкзаком виходив із приміщення.

Працівник поліції охорони перешкодив чоловіку зникнути з місця пригоди. У ході огляду його речей у рюкзаку було виявлено два пожежних рукави та три наконечники до них, а також гумові рукавички, набір ключів для відкриття замків, 2 викрутки, ножиці по металу та пасатижі.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Кіровоградського відділу поліції. Особу громадянина встановили. Ним виявився кіровоградець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Попередньо дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool