Поліція Кіровоградщини поповнилася новими слідчими та оперуповноваженими

Липень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

4 липня понад 40 поліцейських із Кіровоградської області, після проходження первинної професійної підготовки на базі Криворізького факультету Дніпропетровського університету внутрішніх справ, склали Присягу на вірність українському народові. Привітати колег із цієї подією прибув заступник начальника обласного главку відомства Дмитро Ткачонок.

«Нині для вас розпочинається принципово новий етап, коли кожен приступить до виконання покладених на нього функцій та завдань. Підрозділи карного розшуку і слідства чекають на ваше повернення. Тож прийміть щирі вітання з прийняттям Присяги. Бажаємо успіхів у роботі, професійних звершень та здобутків, вдячності і поваги від громадян, підтримки від рідних та близьких людей», - зазначив Дмитро Георгійович у вітальній промові.

Під час урочистостей він також від імені керівництва поліції області вручив Подяки випускникам із Кіровоградщини – за виявлену старанність у навчальному процесі та активну позицію у житті колективу.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool