Поліцейські затримали олександрійця, якого підозрюють у крадіжці двох мопедів

Серпень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Зловмисник вночі проникав на територію домоволодінь потерпілих, звідки викрадав їх транспортні засоби. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Перше повідомлення про те, що вночі з двору невідома особа викрала мопед надійшло до Олександрійського відділу поліції на початку літа від 30-річного місцевого жителя.

Згодом з подібною заявою до поліції звернувся і 44-річний олександрієць, який також зранку не знайшов свій транспортний засіб, який залишив на ніч у дворі.
Поліцейські в ході розшукових заходів швидко знайшли його мопед, який зловмисник сховав у хащах на околиці, ймовірно сподіваючись повернутись за ним. Згодом було встановлено і особу зловмисника – 22-річного місцевого жителя, який вже не раз потрапляв у поле зору правоохоронців. Але чоловік поїхав до сусідньої області, де переховувася.
«Працівники відділу поліції затримали підозрюваного, - розповідає начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак. – Раніше судимому місцевому жителю обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. В ході досудового слідства вже доведено його причетність до вчинення двох крадіжок транспортних засобів. За місцем проживання зловмисника виявлено речові докази – викрадений на початку літа мопед, однак деякі запчастини він встиг продати».

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна.

Наразі працівники поліції перевіряють затриманого на причетність до вчинення подібних кримінальних правопорушень.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool