Поліцейські виявили у жителя Кіровоградщиниі зброю та боєприпаси до неї

Вересень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 653 | Коментарі: 0

Порушником виявився раніше судимий мешканець Благовіщенського району. За вчинене чоловіку загрожує кримінальна відповідальність. «Працівники поліції неподалік м. Благовіщенське за порушення правил дорожнього руху зупинили транспортний засіб під керуванням жителя району.

Під час огляду автомобіля на задньому сидінні поліцейські виявили предмет, схожий на однозарядну гвинтівку, перероблену кустарним способом із пневматичної зброї для стрільби патронами калібру 5,6 мм, а також набої в кількості 14 штук.

Як пояснив чоловік, гвинтівку та патрони він знайшов на сміттєзвалищі за межами районного центру і вирішив залишити собі для відстрілу птахів на полі», - повідомив начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлев.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Благовіщенського відділення Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool