Поліцейські вилучили у громадянина кількадесят предметів, схожих на набої

Травень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 710 | Коментарі: 0

«Власником» боєприпасів виявився 44-річний мешканець одного з сіл Голованівського району. За вчинене особі загрожує кримінальна відповідальність.

У рамках проведення операції «Зброя та вибухівка» працівники поліції отримали інформацію про те, що чоловік зберігає за місцем проживання заборонені предмети, яка у ході перевірки знайшла підтвердження.

Під час санкціонованого обшуку домоволодіння громадянина поліцейські виявили в одній з кімнат будинку у шухляді столу 34 предмети, схожі на набої калібру 5,45 мм.
Вилучене направлено на проведення дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool