Поліцейські спрямовують зусилля на поглиблення співпраці з громадою

Травень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Про це йшлося на зустрічі, що відбулася на мікрорайоні «Жадова», за участі секретаря міської ради Андрія Табалова, начальника дільничних офіцерів поліції Кропивницького відділу Олега Петрова та дільничного Руслана Новохатька, який обслуговує територію, спільно з головами ОБСББ і громадою.

Спілкуючись із жителями обласного центру, представники поліції та міської влади обговорили існуючі проблемні питання і шляхи їх вирішення.

Також дільничний Руслан Новохатько прозвітував перед присутніми про проведену роботу на території обслуговування.
Зі свого боку, начальник сектору дільничних офіцерів поліції Кропивницького відділу Олег Петров зазначив, що основним завданням «шерифів» є профілактика правопорушень, подальше поглиблення співпраці з населенням та вирішення нагальних питань громадян.

За матеріалами
Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool