Поліцейські посилять охорону публічного порядку на Кіровоградщині

Грудень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

У ніч із 31 грудня на 1 січня у 14 населених пунктах області заплановано проведення 15 масових заходів. 

За попередніми даними, участь у них візьмуть близько 4 тисяч громадян. До охорони правопорядку безпосередньо під час святкувань буде задіяно 90 поліцейських.

Загалом для забезпечення на Кіровоградщині публічної безпеки і порядку у святкові дні поліція області працюватиме у посиленому режимі. До вжиття відповідних заходів залучатиметься додаткова кількість особового складу із числа працівників обласного главку відомства та територіальних підрозділів.

31 грудня та 1 січня упродовж дня до патрулювання населених пунктів області буде задіяно понад 300 поліцейських та близько півсотні представників громадських формувань.

Безпосередньо в обласному центрі у ці дні за дотриманням публічного порядку слідкуватимуть більше ста працівників поліції.
Поліцейські звертаються до громадян із проханням – під час участі у святкових заходах, у місцях масового відпочинку та перебування людей – ставитися один до одного з повагою і розумінням, не допускати порушень порядку, дотримуватися заходів безпеки та виявляти пильність.

Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool