Поліцейські Кропивницького отримали відомчі Подяки

Лютий 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Працівники карного розшуку Кропивницького відділу поліції та патрульні поліцейські міста отримали заохочення за розкриття особливо тяжких злочинів. Про це повідомив начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Очільник відомства особисто вручив Подяки двом оперативникам та двом патрульним, які виявили професіоналізм і мужність під час виконання службових обов’язків.

Розшуковці за кілька годин розкрили вбивство 89-річної жительки обласного центру, що було скоєно 30 січня. Поліцейські встановили особу підозрюваного та затримали його. У даний час громадянина заарештовано.

Також минулого тижня двоє патрульних поліцейських Кропивницького вийшли на слід та затримали зловмисника, який вчинив розбійний напад у селищі Новому і травмував ножем жінок.

Сергій Кондрашенко подякував колегам за роботу та побажав подальших успіхів.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool