Поліцейські Кіровоградщини повідомили підозру у грабежі громадянину іншої держави

Березень 30, 2020 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

З заявою до Кропивницького відділу поліції звернулася 69-річна жителька обласного центру. Потерпіла повідомила, що під час перебування у квартирі своїх знайомих, за якою вона наглядала, жінка виявила невідомого громадянина, який наніс їй тілесні ушкодження та втік разом з речами господарів.

В результаті проведених заходів поліцейські протягом доби встановли особу чоловіка. Ним виявився 44-річний уродженець іншої держави.

Під час поверхневого огляду у громадянина виявлено та вилучено речові докази, які вказують на його причетність до скоєння даного кримінального правопорушення. На теперішній час поліцейські перевіряють його на причетність до інших подібних злочинів.

Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру за ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж».

За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років позбавлення волі.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool