Поліцейські Кіровоградщини поклали квіти до монументу Жертвам Чорнобиля

Квітень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Вклонитися світлій пам’яті загиблим героям-ліквідаторам разом із іншими мешканцями Кропивницького прийшли ветерани і пенсіонери органів внутрішніх справ, які більше 30 років тому за покликом серця та дорученням держави, вийшли на боротьбу з атомним лихом, аби врятувати свій народ.

Від імені особового складу поліції Кіровоградщини участь у заходах взяв заступник керівника відомства Дмитро Ткачонок.
Присутні згадували події тих страшних днів, ділилися враженнями, вшановували колег, які після отриманої дози радіаційного опромінення – заплатили найдорожчу ціну – віддали власне життя.

На той час, працівники міліції разом із військовими, рятувальниками, лікарями, науковцями, педагогами і просто пересічними громадянами, відбули до Чорнобиля, аби взяти участь у будівництві саркофагу та для забезпечення громадського порядку у «зоні відчуження». Врешті, вони виконали свою місію і впоралися з поставленим завданням.

До учасників заходу звернувся також полковник міліції у відставці Леонід Гришков, який разом із сотнями товаришів по службі брав участь у ліквідації наслідків аварії та особисто пережив усі нелегкі випробування. Сивочолий ветеран ділився споминами про побратимів, які стали взірцем честі, вірності обов’язку і відданої любові до Батьківщини. Він подякував колегам і побажав довгих років життя, здоров’я та мирного неба над головою.
 

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool