Поліцейські Кіровоградщини отримали нагороди та заохочення

Липень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

Начальник поліції області Роман Козьяков під час урочистих заходів, присвячених третій річниці створення Нацполіції України, вручив колегам Подяки та Грамоти МВС України, відзнаки, Подяки ГУНП і цінні подарунки. Також працівники поліції отримали заохочення від керівництва області та міста. 

На урочистості до обласного главку поліції завітали почесні гості – голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, заступник міського голови Олександр Мосін, а також керівники правоохоронних і силових відомств, представники органів місцевої влади та самоврядування.

Вітаючи колег зі святом, очільник поліції Кіровоградщини зауважив, що за три роки відбулося чимало змін, спрямованих на вдосконалення діяльності правоохоронної структури.

«Дуже важливо, як нашу роботу оцінюють люди – для кожного поліцейського, в цілому для країни, яка рухається і розвивається, аби відповідати найвищим європейським стандартам. Ми продовжуємо працювати у цьому напрямку, аби мати повагу і підтримку з боку громадян», – зазначив Роман Сергійович.

Під час заходу присутні згадали працівників поліції, які віддали життя захищаючи безпеку людей, та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.
У продовження урочистостей начальник відомства нагородив поліцейських Грамотами і Подяками МВС України, нагрудним знаком

«Гідність та Честь», вручив підлеглим Подяки ГУНП та наручні годинники, а також Подяки – ветеранам ОВС.
До привітань приєдналися голова облдержадміністрації та обласної ради і заступник міського голови, які вручили працівникам поліції Подяки. 

Вітали поліцейських і керівники правоохоронних та військових структур.

Зі свого боку, голова відомчої обласної профспілкової організації Валерій Шевчук із нагоди свята вручив працівникам поліції заохочення.

Також під час урочистостей – за співпрацю, надання дієвої допомоги і підтримки у роботі поліції області – Подяки ГУНП отримали керівники окремих підрозділів соціально-гуманітарної сфери ОДА, голови Новоукраїнської райдержадміністрації і Добровеличківської селищної ради та керівник обласного центру зайнятості.

Після урочистої частини поліцейські та гості переглянули святковий концерт.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool