Поліцейські інформували мешканців Кропивницького про охоронні послуги

Вересень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

На вихідних в обласному центрі працівники технічної служби поліції охорони організували захід, спрямований на привернення уваги громадськості до діяльності підрозділу.

В одному з мікрорайонів міста поліцейські представили містянам сучасні засоби охоронної сигналізації, розповідали про вжиття заходів безпеки, необхідних для збереження майна у квартирах та приватних будинках.

Під час спілкування працівники поліції інформували громадян про всеукраїнську соціальну осінню акцію «Квартира під охорону-2016», яка буде проводитися з 15 по 30 вересня. У зазначений період жителі області можуть придбати засоби охоронної сигналізації, як зазвичай, а монтажні роботи з обладнання ними помешкання фахівці підрозділів поліції охорони виконають за половину вартості.

Крім того, учасникам антитерористичної операції поліцейські пропонують встановити охоронну сигналізацію зі знижкою у 75 % на монтаж.

Працівники поліції зауважують, що подібні інформаційні заходи проводять не вперше, і кожного разу все більше містян звертаються до них із метою забезпечення охорони свого майна.

Управління поліції охорони в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool