Поліпшенню екологічної ситуації на Кіровоградщині можуть сприяти і самі мешканці.

Квітень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

« Без папірців, пляшок і бляшанок, Буде більше гарних полянок!» - таку назву має екологічна кампанія, що розпочинає на Кіровоградщині Дитяча екологічна громадська організація «Флора». Долучайтесь!

Кіровоград чи не єдине місто в світі, що стоїть на уранових копальнях. Активний видобуток урану під містом створює цілу низку екологічних проблем: підвищений викид радону, зниження рівня води в місцевих річках нижче критичного рівня, їх замулення. Але багато чого для погіршення екологічної ситуації в регіоні роблять самі мешканці: знищують зелені насадження, не практикують роздільний збір побутового сміття, не утилізують лампи денного світла, та акумуляторні батареї, побутову техніку, утворюють стихійні сміттєзвалища, спалюють осіннє листя та пластик. З’являється все більше стихійних сміттєзвалищ.

Кожного року в нашому місті проводяться толоки, по прибиранню сміття. Але щорічно вони проводяться в центрі міста: метуться ті ж самі вулиці, що прибираються двірниками, а на околицях міста сміттєзвалища залишаються з року в рік.
Тож, організатори запрошують долучатися до кампанії усіх небайдужих та внести свій вклад у поліпшення екологічного стану Кіровоградщини. І перший крок в цьому напрямку, що пропонують зробити представники організації - це зібрати інформацію про стихійні сміттезвалища що є в нашому місті. До початку весняної толоки планується створити електронну мапу таких сміттезвалищ, а потім передати ії до міськвиконкому. Т

аким чином, пропонується сприяти тому, щоб ці забруднені м’ясця нашого міста було прибрано, а на їх місці з’явилися квіти та дерева.

Просимо всю інформацію повідомляти представникам організації за адресою: м. Кіровоград, вул.. Єгорова 19, пом 2, або на електрону адресу: flora2000@inbox.ru
Контактна особа: Людмила Шестакова, т. (0522) 27-04-63
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool