Погода в Україні на вихідні, 22 і 23 липня

Липень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні очікується переважно хмарна погода з проясненнями.

Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде переважно суха погода. Місцями в північних і центральних областях висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі складе +14…+22 градуси, вдень +25...+34. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південний, північно-західний, південно-західний, північно-східний і північно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Місцями можливий невеликий дощ. Вночі від +16 до +22 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +26...+32. Вітер південний, західний, південно-західний, південно-східний та північно-західний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Місцями можливий невеликий дощ. Уночі від +19 до +24 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +26...+35. Вітер південний, південно-східний, північно-західний, північно-східний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму – переважно хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю на півострові буде суха погода. Температура повітря вночі в межах +17...+20 градусів, удень – до +25...+34. Вітер північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура вночі +17...+20 градусів. Денна температура повітря складе +29...+33 градусів. Вітер західних, північних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу, в неділю – без опадів. Температура повітря вночі до +14...+20 градусів, удень +27...+31. Вітер північний, східний, південно-східний, північно-східний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура повітря вночі від +14 до +16, удень – від +27 до +29 градусів. Вітер західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +17...+22 градуси, вдень +27...+32. Вітер північних, західних, південно-західних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool