Погіршення погоди та мокрий сніг прогнозують на Кіровоградщині

Листопад 17, 2022 | Новини | Переглядів: 725 | Коментарі: 0

За інформацією Українського гідрометцентру, протягом 17-18 листопада на території Кіровоградської області пройдуть дощі з переходом у мокрий сніг і сніг із короткочасним утворенням снігового покрову висотою 3-8 см, місцями налипання мокрого снігу та посилення вітру до 15-18 м/с, на дорогах – ожеледиця (І-й рівень небезпеки, жовтий).

Шановні громадяни! Служба порятунку Кіровоградщини закликає вас вжити заходів безпеки під час погіршення погодних умов. За нагальної потреби, враховуючи відсутність освітлення на вулицях, не виходьте з дому, особливо у вечірній час.
Потурбуйтесь, щоб вдома був запас їжі та води, щоб зайвий раз не виходити на вулицю. З огляду на зниження видимості на дорогах, будьте вкрай обережні, водії та пішоходи!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool