Поетичні голоси Кіровоградщини

Березень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

Кіровоградська земля щедра на поетичні таланти. Тому виховувати почуття гордості за своїх земляків потрібно ще з юного віку.

На зустріч з учнями середніх класів гімназії №9 бібліотека-філія №16 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи запросила чудову кіровоградську поетесу, члена літературного об'єднання "Парус" Ніну Чабаненко.

Розповідь про свою творчість супроводжувала приємна мелодія віршів. Особливий акцент було зроблено на громадянську позицію автора, її творчий відгук на буремні події сьогодення. Діти аплодували майстерності виконання віршів талановитої поетеси. Працівники читального залу презентували присутнім рекомендаційний список літератури "Поетичні голоси краю", присвячений творчості поетів-земляків. Завершилась зустріч оглядом книжкової виставки "Літературні барви рідної землі", який не оминув увагою і творчість наших молодих кіровоградських поетів, чиї твори вже вийшли в окремих збірках місцевого видавництва.

Наталія Чернявська


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool