Податок на нерухоме майно цього року сплачуватиметься за ставками 2014 року

Лютий 04, 2015 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ звертає увагу, що фізичні особи у 2015 році будуть сплачувати податок на нерухомість за 2014 рік за ставками, які діяли в 2014 році.

Протягом 60 календарних днів з дня отримання повідомлення - рішення від органу ДФС власники нерухомості зобов’язані перерахувати суму податку на вказані у повідомленні рахунки.
Нагадаємо, сплачувати податок на нерухоме майно у 2015 році за нормами 2014 року зобов’язані не всі фізичні особи, а лише ті, котрі володіють квартирою/квартирами загальною площею більше 120 і будинком/будинками, загальна площа якого перевищує 250 квадратних метрів, різними видами нерухомості загальна площа, яких сумарно перевищує 370 квадратних метрів.
Ставки податку на нерухоме майно встановлюються сільською, селищною або міською радою в таких розмірах за 1 кв. метр загальної площі об'єкта житлової нерухомості:
- для квартир, загальна площа яких не перевищує 240 кв. м., та житлових будинків, загальна площа яких не перевищує 500 кв. м., ставки податку не можуть перевищувати 1% розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного року;
- для квартир, загальна площа яких перевищує 240 кв. м., та житлових будинків, загальна площа яких перевищує 500 кв. м., ставка податку становить 2,7 % розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року.
Звертаємо увагу, що ці ставки застосовуються лише до площі перевищення.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool