Податковою міліцією Кіровоградщини з незаконного обігу вилучено близько 2000 літрів горілчаного фальсифікату

Лютий 26, 2013 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

Також правоохоронці конфіскували близько 5 тисяч пачок тютюнових виробів іноземного виробництва.

Як з’ясувалось під час розслідування, незаконним бізнесом займався мешканець Кіровоградщини. Маючи власний мікроавтобус, він привозив зазначену продукцію з Одеси. Чоловік пропонував на продаж фальсифіковану горілку та коньяк, розлиті у півторалітрові пластикові ємності, а також імпортні сигарети, правда, без акцизних марок як іноземних держав, так і України маленьким сільським магазинчикам та ларькам.
В ході проведення обшуку домоволодіння чоловіка було виявлено та вилучено з незаконного обігу 190,5 дал лікеро-горілчаних виробів на загальну суму у 32 тис. грн. та 4920 пачок тютюнових виробів на загальну суму біля 30 тис. грн.
За словами Віталія Босненка, першого заступника начальника управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області, матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань України із попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання за незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів.
Досудове розслідування по справі триває.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool