Податковаї служба та територіального відділення Асоціації платників податків України підписали Меморандум

Квітень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1972 | Коментарі: 0

У Кіровограді підписано Меморандум про співпрацю та План спільних дій між ДПА у Кіровоградській області Територіальним відділенням Асоціації платників податків України у Кіровоградській області. Документами визначено основні напрямки співпраці на 2011 рік. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі ДПА Кіровоградської області

Зазначені документи у ході робочої зустрічі підписали голова ДПА у Кіровоградській області Ігор Гербіченко та голова Територіального відділення Асоціації платників податків України у Кіровоградській областіВолодимир Гришко. Меморандум є публічною угодою між податковою службою Кіровоградщини та організацією, що представляє інтереси місцевих платників податків. Він декларує права й обов’язки платників податків та державних органів влади у питаннях удосконалення процесу встановлення, регулювання, стягнення і використання податків і зборів та передбачає розбудову партнерських відносин та узгодження плану спільних дій.

План спільних дій є своєрідним додатком до Меморандуму, та містить детальнішу інформацію щодо проведення спільних заходів сторонами-підписантами. Він передбачає узгодження позиції податкової служби та територіального відділення АППУ щодо реформування податкової системи та забезпечення участі громадськості у прийнятті державних рішень стосовно оподаткування. Зокрема це стосується проведення „круглих столів”, нарад, спільних інформаційних заходів по всій території області з роз‘яснень норм Податкового кодексу, засідань з питань модернізації податкової служби, а також засідань робочої групи з вирішення конфліктних питань між платниками податків та податковими органами.

Також під час зустрічі голова ДПА у Кіровоградській області Ігор Гербіченко та голова Територіального відділенням Асоціації платників податків України у Кіровоградській областіВолодимир Гришко обговорили хід проведення регіонального етапу Всеукраїнського рейтингу „Сумлінні платники податків України”, який нині завершується на Кіровоградщині.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool