Податкова служба розпочинає збір пропозицій та побажань

Жовтень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

З 22 жовтня 2012 року в Україні стартує кампанія зі збору та узагальнення пропозицій громадськості щодо вдосконалення податкової системи для формування Програми лібералізації податкової політики на 2013-2014 роки.

В органах ДПС області та 22 Центрах обслуговування платників податків області будуть встановлені спеціальні скриньки, в яких платники податків протягом місяця зможуть залишати свої побажання та пропозиції. Також пропозиції та побажання можна вносити через мережу Інтернет, зайшовши на офіційний веб-портал ДПС України за адресою: www.sts.gov.ua та натиснувши на спеціальний банер „Пропозиції щодо вдосконалення державної податкової політики”.
Всі ці сформульовані ідеї будуть систематизовані та знайдуть своє місце в програмі лібералізації державної податкової політики до 2014 року, яка розробляється за дорученням Президента України Віктора Януковича. Особлива увага буде приділена думці малого та середнього бізнесу в регіонах, у тому числі малих містах та віддалених районах.
ДПС у Кіровоградській області закликає громадськість надати свої пропозиції та долучитися до формування Програми лібералізації податкової політики.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool