Почастішали випадки виявлення патрульними наркотичних речовин у мешканців Кропивницького

Серпень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 590 | Коментарі: 0

17 серпня близько 12-ї години на вулиці Велика Перспективна піший наряд патрульної поліції виявив громадянина, який вживав алкогольні напої в громадському місці. 

За дане правопорушення поліцейські винесли постанову за ч.2 ст.178 КУпАП. Під час поверхневої перевірки виявили два згортки, в яких знаходились таблетки. Зі слів порушника - «Метадон».

Пізніше, цього ж дня, близько 18-ї години на розі вулиць Генерала Жадова та Героїв України автопатруль зупинив авто за порушення правил дорожнього руху. При поверхневій перевірці транспортного засобу під пасажирським сидінням поліцейські виявили шприц з речовиною бурого кольору, ймовірно, наркотична. Пасажир авто зізнався, що шприц належить йому. У свою чергу поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння, проте він відмовився. У зв’язку з цим на кермувальника патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

18 серпня близько 14-ї години біля приміщення лікувального закладу на вулиці Габдрахманова інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) помітили громадянина, який перебував у п’яному вигляді, чим ображав людську гідність і мораль. А 19 серпня близько 17-ї години на вулиці Андрія Матвієнка виявили громадянина, який розпивав алкогольні напої біля навчального закладу. Помітивши поліцейських, порушник спробував втекти, але даремно. В обох випадках за вказані правопорушення на осіб патрульні винесли постанови за ч.1 ст.178. При поверхневій перевірці у громадян виявили шприци з рідиною бурого кольору, ймовірно, наркотичною.

Вчора,19 серпня, близько 11-ї години на проспекті Університетському інспектори роти ТОР помітили громадянина, який курив тютюнові вироби на дитячому майданчику, за що патрульні винесли постанову за ч.1 ст.175-1 КУпАП. Коли поліцейські провели особі поверхневий огляд, то виявили три паперові згортки з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, ймовірно, наркотичною.

В усіх випадках патрульні забезпечили охорону місця події до приїзду слідчих, які і будуть у подальшому займатися цими справами.

Нагадаємо, що за незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту покарання може сягнути позбавлення волі до трьох років.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool