По станції Вапнярка Одеської залізниці більше плану відправлено вагонів

Квітень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

За 12 місяців 2013 року вагонообіг станції Вапнярка становив 442 тис.182 вагона, що на 23,4% більше норми, що встановлена технічним планом, та на 8% більше аналогічного показника минулого року.

 

Також за цей період відправлено 221 тис. 265 вагонів, що на 23,5% більше норми встановленої технічним планом та на 8,4% більше аналогічного показника минулого року. Зокрема відправлено 135 тис.077 транзитних вагонів без переробки, що на 27,2% більше нормативного показника. Загальний простій транзитного вантажного вагона зменшено на 0,81 години, а простій вантажного вагона під однією вантажною операцією на 2,28 години, що покращено проти норми заданої технічним планом.
Станція Вапнярка – дільнична станція першого класу, що є стиковою між Одеською та Південно–Західною залізницями. Головними особливостями роботи якої є прибуття, відправлення, розформування і формування вантажних поїздів, подача та забирання вагонів з/на під’їзні колії, оформлення перевізних документів, складання комерційної й оперативної звітності, облік вантажів у поїздах, усунення комерційних браків тощо.
Колектив дільничної станції Вапнярка Одеської дирекції залізничних перевезень за підсумками 2013 року посів перше місце у дорожньому змаганні серед станцій Одеської залізниці та друге у галузевому змаганні Укрзалізниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool