Платники податків Кіровоградщини збільшують надходження до бюджету

Вересень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1259 | Коментарі: 0

Як відзначив голова ДПА у Кіровоградській області Ігор Гербіченко, завдяки тісній взаємодії із платниками податків кіровоградські податківці протягом 8 місяців нинішнього року зібрали до зведеного бюджету 1,2 млрд. грн., що на 19,2 відс. перевищує надходження відповідного періоду минулого року. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.


Протягом січня-серпня нинішнього року від платників податків до державного бюджету надійшло 445,3 млн. грн., що на 70,6 млн. грн. більше, ніж у минулому році. Темпів росту надходжень досягнуто по таким бюджетоформуючим платежам, як податок на додану вартість, зростання складає 136,5 відс. (додатково надійшло 58,9 млн. грн.) та податок на прибуток підприємств – 143,8 відс. (додатково надійшло 51,2 млн. грн.).
Завдання по наповненню місцевих бюджетів виконано на 108,9 відс., надійшло 783,7 млн. грн. Додаткові надходження склали 64,1 млн. грн., в т.ч. 33,8 млн. грн. по податку на доходи фізичних осіб та 13,3 млн. грн. по платі за землю.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool