Платниками міста Кіровограда до бюджету перераховано 5,7 млн. грн. плати за землю

Лютий 15, 2016 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Надходження плати за землю від платників міста Кіровограда за січень 2016 року складають 5,7 млн. грн.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшилися на 1,0 млн. грн. Юридичними особами сплачено 5,0 млн. грн. та 0,7 млн. грн. сплатили фізичні особи. Про це повідомила начальник відділу аналізу та моніторингу забезпечення доходів та зборів Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Бубнова.

Нагадуємо, що наказом Міністерства фінансів України від 16.06.2015 № 560 затверджено нову форма Податкової декларації з плати за землю
Починаючи з 1 січня 2016 року, для складання податкової звітності з плати за землю використовується нова форма. Зазначена форма декларації використовується і для самостійного виправлення помилок, допущених у податковій звітності за попередні звітні (податкові) періоди.

Платники плати за землю (крім фізичних осіб) самостійно обчислюють суму податку щороку станом на 1 січня і не пізніше 20 лютого поточного року подають органу фіскальної служби за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію.

Базовим податковим (звітним) періодом для плати за землю є календарний рік.

Кіровоградська ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool