Платникам податків Кіровоградщини надано майже 28 тисяч адміністративних послуг

Квітень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Органами ДФС в області щоденно опрацьовується близько 2830 звернень стосовно отримання адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг, подання звітності тощо.

За перший квартал 2017 року платникам податків Кіровоградської області надано 27661 адміністративних послуг.

Найбільшою популярністю користувались послуги з видачі картки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, книг обліку розрахункових операцій, надання витягу з реєстру платників єдиного податку тощо.

У січні - березні 2017 року до ЦОП ГУ ДФС у Кіровоградській області звернулося 192452 суб’єктів господарювання та громадян щодо отримання вищезазначених послуг.

В.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний зазначає:

„Сьогодні на Кіровоградщині обслуговування платників здійснює 22 ЦОП, в яких надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Основною метою фіскальної служби є забезпечення ефективної організації роботи Центрів обслуговування платників з надання адміністративних та сервісних послуг, підвищення рівня добровільного виконання платниками своїх зобов’язань, поліпшення іміджу фіскальної служби за рахунок зручного податкового та митного адміністрування в частині обслуговування платників”.

ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool