Платникам податків Кіровограда відшкодували більше 1 млн.грн. ПДВ

Листопад 06, 2014 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

Як зазначив начальник Кіровоградської ОДПІ Павло Козін, сума податку на додану вартість відшкодована протягом січня-жовтня поточного року складає 1151433,1 тис.грн.

В автоматичному режимі відшкодовано 1068242,4 тис.грн. 5 платникам Кіровограда (у минулому році – 6 платникам).
Для отримання відшкодування в автоматичному режимі, необхідно відповідати встановленим Державною фіскальною службою критеріям. Тож радимо платникам податків дотримуватися усіх вимог чинного законодавства. Адже основною причиною неотримання права на автоматичне повернення податку залишається низький рівень середньої заробітної плати на підприємствах Кіровограда.
Нагадаємо, що з початку наступного року вводиться електронне адміністрування податку на додану вартість – радикально спрощується процедура сплати (адміністрування) ПДВ та мінімізуються контакти між платником податків та інспектором. Це дасть змогу унеможливити формування фіктивного податкового кредиту та отримання неправомірного відшкодування ПДВ з бюджету.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool