Питання роботи сучасних автоматизованих систем у господарствах залізниці обговорюються в Одесі

Червень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

Сучасні автоматизовані системи для залізниць України забезпечують комплексний контроль за обсягами виробничих запасів та потребами підрозділів залізниці у матеріалах, запасних частинах, обладнанні, паливних і змащувальних матеріалів (зокрема показники їх вартості та кількості), тому питання їх стабільної роботи актуальне для залізниць України.

Ці системи підвищують ефективність організації роботи служб матеріально-технічного забезпечення та підрозділів, а також дозволяють оперативно керувати і контролювати надходженням та реалізацією ресурсів.
Для обговорення важливих досягнень у вдосконаленні процесів впровадження, супроводу та експлуатації автоматизованих підсистем управління матеріально-товарними засобами Укрзалізниці залізничники проводять в Одесі з 19 по 21 червня 2013 року семінар-нараду. У заході беруть активну участь представники служб матеріально-технічного забезпечення залізниць та інформаційно-обчислювальних центрів (працівники, які займаються впровадженням, супроводженням та експлуатацією програмного забезпечення даних підсистем).
Державну адміністрацію залізничного транспорту на заході представляє головний інженер Головного управління планування та контролю за закупівлями матеріально-технічних ресурсів Укрзалізниці Олександр Булгаков, а також відповідні фахівці. Від Одеської залізниці на заході присутні начальник інформаційно-обчислювального центру Олег Шварц та головний інженер служби матеріально-технічного постачання Петро Трояновський.

*Довідка
Системи вирішують завдання різних напрямків: первинний бухгалтерський звіт господарських операцій на структурних підрозділах залізниці, а також складський облік, який передбачає формування оперативних звітів щодо виробничих запасів, зокрема з фактичного виконанню плану матеріально-товарних засобів, плану поставки, виконання договірних зобов’язань з поставок.
Тестова експлуатація системи розпочалася на залізниці ще 2008 року, а влітку 2011 року система постійно працює організовуючи обмін інформацією між базами даних різних рівнів (служб і підрозділів). Систему постійно удосконалюють забезпечуючи високу точність інформації, що передається, та перешкоджаючи її неточності або втраті.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool