Питання роботи сучасних автоматизованих систем у господарствах залізниці обговорюються в Одесі

Червень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

Сучасні автоматизовані системи для залізниць України забезпечують комплексний контроль за обсягами виробничих запасів та потребами підрозділів залізниці у матеріалах, запасних частинах, обладнанні, паливних і змащувальних матеріалів (зокрема показники їх вартості та кількості), тому питання їх стабільної роботи актуальне для залізниць України.

Ці системи підвищують ефективність організації роботи служб матеріально-технічного забезпечення та підрозділів, а також дозволяють оперативно керувати і контролювати надходженням та реалізацією ресурсів.
Для обговорення важливих досягнень у вдосконаленні процесів впровадження, супроводу та експлуатації автоматизованих підсистем управління матеріально-товарними засобами Укрзалізниці залізничники проводять в Одесі з 19 по 21 червня 2013 року семінар-нараду. У заході беруть активну участь представники служб матеріально-технічного забезпечення залізниць та інформаційно-обчислювальних центрів (працівники, які займаються впровадженням, супроводженням та експлуатацією програмного забезпечення даних підсистем).
Державну адміністрацію залізничного транспорту на заході представляє головний інженер Головного управління планування та контролю за закупівлями матеріально-технічних ресурсів Укрзалізниці Олександр Булгаков, а також відповідні фахівці. Від Одеської залізниці на заході присутні начальник інформаційно-обчислювального центру Олег Шварц та головний інженер служби матеріально-технічного постачання Петро Трояновський.

*Довідка
Системи вирішують завдання різних напрямків: первинний бухгалтерський звіт господарських операцій на структурних підрозділах залізниці, а також складський облік, який передбачає формування оперативних звітів щодо виробничих запасів, зокрема з фактичного виконанню плану матеріально-товарних засобів, плану поставки, виконання договірних зобов’язань з поставок.
Тестова експлуатація системи розпочалася на залізниці ще 2008 року, а влітку 2011 року система постійно працює організовуючи обмін інформацією між базами даних різних рівнів (служб і підрозділів). Систему постійно удосконалюють забезпечуючи високу точність інформації, що передається, та перешкоджаючи її неточності або втраті.

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool