Питання господарської відповідальності за збереження лісосмуг вирішується,- Сергій Кузьменко

Грудень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

Питання несанкціонованого вирубування лісосмуг порушили журналісти під час традиційної підсумкової прес-конференції голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка.

Зокрема, було зазначено, що багато кримінальних справ, які відкрито за такими фактами, не доведено до логічного завершення. Причина – відсутність документів щодо власника лісосмуг.

Відповідаючи на запитання, Сергій Кузьменко зауважив, що лише цього року провів декілька нарад з питань несанкціонованого вирубування лісосмуг за участі представників правоохоронних органів.

"Правоохоронці дійсно аргументують труднощі в розслідуваннях таких справ тим, що у лісосмуг немає власника. Однак власник є, це – держава. Тому інтереси держави в судах можуть представляти люди, які є представниками держави на тій чи іншій території. Ми зробили зауваження правоохоронцям, що в них є можливості боротися з такими незаконними діями. Реакція була, зокрема в Бобринецькому районі, – наголосив Сергій Кузьменко. – Однак законодавці дійсно ще не врегулювали усі питання".

Нині, за словами голови облдержадміністрації, розглядається кілька варіантів, на кого покладатиметься господарська відповідальність за збереження і догляд лісосмуг. Юридичне вирішення зазначеного питання має бути наступного року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool