Підсумки театрального фестивалю підбили у Кропивницькому

Вересень 27, 2023 | Новини | Переглядів: 668 | Коментарі: 0

В обласному центрі підбили підсумки 53-го Всеукраїнського театрального фестивалю «Вересневі самоцвіти»

Ворог не завадив нам провести черговий фестиваль театрального мистецтва, адже наше завдання зберігати наші традиції, які підсилюють культурний фронт. На цьому наголосила під час брифінгу за підсумками 53-го Всеукраїнського театрального фестивалю "Вересневі самоцвіти" заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова.

"Особливістю цього свята стали творчі зустрічі та живе спілкування глядачів з акторами. Багато було вистав про реалії нашого життя, про війну, але були і про нашу національну самобутність, які надихали. Сподіваюсь, що наступний фестиваль ми проведемо у вже мирній Україні," - зазначила Катерина Колтунова.

Нагадаємо, що фестиваль "Вересневі самоцвіти" тривав з 18 по 24 вересня. У ньому взяли участь колективи дев’яти театрів України. На сцені корифеїв виступили актори з Кропивницького, Дніпра, Херсону, Миколаєва, Кривого Рогу та Києва. 20% зібраних від вистав коштів буде спрямовано на придбання матеріалів для маскувальних сіток нашим захисникам.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool