Підсумки роботи міліції Кіровоградщини

Квітень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

20 квітня цього року в УМВС України в Кіровоградській області відбулося засідання колегії Управління за участю прокурора області Олега Левицького, керівників галузевих служб та міськрайорганів УМВС. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Начальник УМВС в області полковник міліції Костянтин Пожидаєв розпочав засідання із розгляду результатів внутрішньообласного ранжування серед міськрайвідділів області, за підсумками якого кращими протягом першого кварталу поточного року було визнано Кіровський відділ, Олександрійський та Онуфріївський райвідділи міліції.

Продовжилося засідання колегії УМВС в області безпосередньо розглядом результатів роботи органів внутрішніх справ регіону за три місяці 2012 року.
Так, з початку року до ОВС області надійшло близько 22 тисяч заяв та повідомлень громадян, за результатами розгляду яких порушено понад 2400 кримінальних справ.
Вжитими ОВС заходами вдалося покращити оперативну обстановку в області. За звітний період зменшилась кількість умисних ТТУ, розбійних нападів, грабежів.
Протягом І кварталу 2012 року працівники ОВС виявили 449 фактів незаконного обігу наркотиків, за якими задокументовано 261 злочин, серед них 86 злочинів, пов’язаних зі збутом наркотичних засобів. До кримінальної відповідальності за скоєння наркозлочинів притягнуто 161 особу, у тому числі 23 – причетних до збуту наркотиків. Із незаконного обігу вилучено близько 33 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, а також 378 доз лікарських засобів.
У напрямку протидії економічній злочинності безпосередньо працівниками ДСБЕЗ виявлено 207 злочинів. Органами та підрозділами внутрішніх справ області у сфері службової діяльності викрито 119 злочинів, серед яких 43 факти зловживання владою та 14 – хабарництва, у сфері господарської діяльності – 32 злочини, з яких 3 факти легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, 2 – шахрайства з фінансовими ресурсами. Також задокументовано 112 злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів.
У результаті вжиття заходів щодо профілактики та попередження дитячої злочинності працівники міліції виявили та припинили 665 адміністративних правопорушень, з яких 125 правопорушень скоєно неповнолітніми. За втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність за ознаками ст. 304 КК України порушено 11 кримінальних справ.
Наприкінці засідання колегії начальник УМВС в області Костянтин Пожидаєв ще раз звернув увагу підлеглих на дотриманні обліково-реєстраційної дисципліни, оперативне реагування на заяви і повідомлення громадян, на роботу дільничних інспекторів міліції та патрульно-постової служби. Також було визначено основні завдання в діяльності органів внутрішніх справ області, спрямовані на покращання роботи щодо боротьби зі злочинністю та підтримання правопорядку в регіоні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool