Підрозділи превенції поліції області підбили підсумки роботи за 2 місяці

Березень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Нарада відбулася під головуванням заступника начальника обласного главку відомства Володимира Куценка за участі керівництва управління превентивної діяльності ГУНП в області та підрозділів превенції відділів і відділень, а також обласних управлінь патрульної поліції та поліції охорони.

Присутні, насамперед, розглянули результати службової діяльності секторів реагування патрульної поліції, дільничних офіцерів поліції та ювенальної превенції територіальних підрозділів.

Обговорили питання забезпечення публічного порядку, попередження і викриття злочинів та правопорушень, скоєних у громадських місцях, стан забезпечення безпеки дорожнього руху на території області та вжиття заходів щодо забезпечення охорони майна громадян.

По завершенню наради для представників підрозділів превенції на базі служби «102» та ситуаційного центру поліції області було проведено практичні навчання.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool