Підрозділи поліції Кіровоградщини отримали від керівництва відомства подяки

Січень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

Заохочення начальникам відповідних колективів вручили на розширеній нараді за підсумками роботи 2016 року, яка відбулася 11 січня в обласному главку.

Подяки за сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення охорони публічної безпеки та порядку, високі показники в оперативно-службовій діяльності та справі боротьби зі злочинністю отримали Знам’янський і Гайворонський відділи та Онуфріївське відділення поліції.

Продовжилося засідання наради підбиттям результатів роботи служб та підрозділів Головного управління Нацполіції області за 12 місяців минулого року в цілому.

Особливу увагу присутні приділили питанням всебічного розгляду заяв, повідомлень та звернень громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких злочинів, майнових кримінальних правопорушень, а також іншим напрямкам оперативно-службової діяльності та проведенню профілактичної роботи.

Загалом завдяки вжитим заходам протягом 2016 року поліцейськими було викрито понад 3350 осіб, що вчинили кримінальні правопорушення, у тому числі більше 880 зловмисників, які раніше скоювали злочини.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool