Підприємство із Кропивницького стало одним із кращих підприємств електротранспорту України

Травень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1173 | Коментарі: 0

Корпорація підприємств міського електротранспорту України “Укрелектротранс” та ЦК Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу на краще підприємство міського електротранспорту за результатами роботи у першому кварталі 2017 року.

За показниками своєї діяльності серед 21 підприємства міського електротранспорту України КП “Електротранс” міста Кропивницький вибороло третє місце в третій групі міст. Колектив підприємства на чолі із директором Олександром Луценком та головою профкому Мариною Крупенко нагороджений грамотою корпорації “Укрелектротранс”.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool