Підозрюваного у вчиненні розбою в одному з районів Кіровоградщини правоохоронці розшукали в обласному центрі

Лютий 09, 2016 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Саме туди після нападу на пенсіонерку 28-річний мешканець Олександрійського району поїхав витрачати відібрані у жінки гроші.

4 лютого до чергової частини районного відділення поліції із заявою звернулась 73-річна жителька одного з сіл.

Як з’ясувалося, до будинку потерпілої проник невідомий чоловік та, погрожуючи застосуванням предмета, схожого на ніж, відкрито заволодів її грошима в сумі 3 240 гривень та мобільним телефоном. Після чого, зник у невідомому напрямку.

- У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що в скоєнні злочину підозрюється мешканець району, раніше судимий за крадіжки. Чоловік попрямував до Кіровограда, де його наступного дня поліцейські затримали. Викрадені кошти зловмисник встиг витратити на власні потреби, – повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool