Підбито підсумки оперативно-службової діяльності Кропивницького МРВ

Травень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 781 | Коментарі: 0

16 травня відбулось підведення підсумків оперативно-службової діяльності Кіровоградського міськрайвідділу Управління ДСНС в області за I-й квартал цього року.

Відкрив нараду перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов.

Про виконані завдання, недоліки та досягнення підрозділу доповів начальник Кіровоградського міськрайвідділу полковник служби цивільного захисту Валерій Жилін.

У своїй доповіді він зазначив, що протягом звітного періоду була проведена робота щодо попередження надзвичайних подій та ситуацій, недопущення травмування (загибелі) людей, а саме: роз’яснювальна робота з населенням, виховна – з підростаючим поколінням, перевірки об’єктів щодо дотримання норм протипожежного захисту, перевірки стану захисних споруд, проведено підготовку осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, в установах і організаціях.
Крім того, на належному рівні здійснювалась робота з ліквідації наслідків надзвичайних подій, під час яких було врятовано 17 чоловік, у тому числі – 4 дітей.

Також відповідна діяльність проведена в напрямку організації готовності до дій за призначенням підпорядкованих підрозділів, матеріально-технічного забезпечення підрозділів та виховна робота з особовим складом щодо недопущення правопорушень тощо.

Завершилось підбиття підсумків визначенням поточних та невідкладних завдань для особового складу Кропивницького міськрайвідділу на наступний квартал.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool