Під прапором Юрія Олефіренка ви хоробро захищатимете рідну землю,- Андрій Райкович

Липень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Вчора делегація з Кіровограда, в складі якої були голова ОДА Сергій Кузьменко та міський голова Кіровограда Андрій Райкович, взяла участь у святкуванні дня дня воєнно – морських сил України в Одесі.

Святкування почались з самого ранку на причалі Морського Вокзалу. Тут зібрались тисячі людей. Кораблі воєнно – морських сил пришвартовані, особовий склад – в білій, святковій формі. Захід почали біля корабля «Кіровоград».

Спочатку - підняли прапори на бойових суднах. Далі учасники заходу вийшли в море на покладання вінків, в пам’ять про загиблих військових моряків. За півгодини всі знову зібрались на причалі. На урочистості прибув Президент України Петро Порошенко. Присутніх привітав з днем воєнно – морських сил України. - Зараз аналізується пропозиція щодо оголошення наступного року – роком військового – морських сил – зазначив Глава держави - і сьогоднішній день визначаю точкою відліку в перебудові морського флоту.

Символічно, що сьогодні ввійдуть 2 катери, які передаються ВМС на випробування. Указом Президента України Петра Порошенка корабель, що до вчорашнього дня носив назву нашого міста «Кіровоград», перейменували на честь героя АТО Юрія Олефіренка. Продовжили урочистості вже на палубі корабля Юрія Олефіренка. Голова обласної адміністрації Сергій Кузьменко та міський голова Кіровограда Андрій Райкович вручили екіпажу подарунки. Та привітали ще з одним святом – адже в червні судну виповнилося вже 45 років. Вітаючи екіпаж зі Андрій Райкович зазначив: - Ми віримо, що під прапором Героя АТО Юрія Олефіренка ви хоробро захищатимете нашу рідну країну. Місто пишається вами. Ми всі щиро зичимо вам успіхів у бойовій підготовці, та міцного гарту в розбудові військового флоту держави! Зичимо козацького здоров»я і мирної вахти! - Натомість командир СДК Юрій Олефіренко подякував за те, що посадовці Кіровограда допомагають членам екіпажу, та ніколи не відмовляють у допомозі.

- Для корабля 45 років – це багато звичайно але корабель справний, здатен виконувати ті завдання, які на нього покладаються, і для яких він будувався. Завдяки тому, що його постійно підтримують в технічній бойовій готовності – зокрема голова ОДА Сергій Кузьменко, та міський голова Кіровограда Андрій Райкович, з якими ми маємо тісні шефські зв’язки.

По завершенню урочистої частини на судні Юрій Олефіренко почалися екскурсії для всіх охочих.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool